LavatanssiTripla -viikonlopputapahtumia järjestetään vuonna 2024 viisi kappaletta. Lavatanssikilpailut kilpaillaan viitenä viikonloppuna ja viimeisen kilpailuviikonlopun yhteydessä järjestetään kaikille avoin gaalapäivä, jolloin jaetaan kilpailukauden Cup-palkinnot. 

LavatanssiTripla on Suomen lavatanssikilpailijat ry:n lanseeraama nimi tapahtumaviikonlopulle, joka alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina. Perjantai-iltana järjestetään yhteisöllistä ohjelmaa ja leikkimielinen tanssikilpailu. Susel Cup -lavatanssikilpailut sijoittuvat lauantaipäivälle. Tarkempi yksittäistä osakilpailua koskeva informaatio on järjestäjän laatimassa kisainfossa. Kilpailuinfo tuodaan nettisivustolle heti, kun se on saatu toimitettu Suomen lavatanssikilpailijat ry:n sähköpostiin. Sunnuntaina on tanssikursseja, joissa lajeina on yleensä seuraavia Susel Cup -kilpailulajeja. LavatanssiTripla -tapahtumaviikonloput järjestetään kokeneiden ja arvostettujen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Yhdistys edistää toiminnallaan lavatanssiharrastuksen tunnettuisuutta ja pyrkii osaltaan säilyttämään monipuolinen lavatanssilajien kirjo Suomalaisessa ainutlaatuisessa lavatanssikulttuurissa.   

Suomen lavatanssikilpailijat ry:n pääyhteistyökumppanina toimii Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry. Susel ry on vahvistanut kaikille Cupissa kilpailtaville lavatanssilajeille SM-arvot alan valtakunnallisena toimijana.    
Suomen lavatanssikilpailijat ry.
Y-tunnus: 3251803-1

Postiosoite:
 c/o Ari Vaskelainen 
Vesajärventie 267 
39200 KYRÖSKOSKI
Pankkiyhteys:
Utajärven Osuuspankki
FI43 5490 0720 1861 84
Sähköpostiosoite:
lavatanssitripla@gmail.com (yhdistys)
pentti.makinen@pp2.inet.fi (rahastonhoitaja)

TSS päivitetty viimeksi 28.1.2022: