LavatanssiTripla -tapahtumia järjestetään vuonna 2022 yhteensä kuusi kappaletta. Susel Cup SM 2022 -lavatanssikilpailut kilpaillaan viitenä viikonloppuna ja lisäksi järjestetään kaikille avoin gaalapäivä, jolloin jaetaan mm. kilpailukauden Cup-palkinnot. 

LavatanssiTripla on Suomen lavatanssikilpailijat ry:n lanseeraama nimi tapahtumaviikonlopulle, joka alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina. Perjantai-iltana kisajärjestäjät kehittelee jotain yhteisöllistä ohjelmaa ja mahdollisesti myös leikkimielinen tanssillinen kisailuakin voi olla luvassa. Susel Cup -lavatanssikilpailut sijoittuvat aina lauantaipäivälle ja illalla on aina myös tanssit. Tarkempi informaatio on järjestäjän laatimassa kisainfossa. Sunnuntaille sijoittuu tanssikurssit, joissa teemoina on esim. seuraavien Susel Cup -kilpailujen lajit. LavatanssiTripla -tapahtumaviikonloput järjestetään kokeneiden ja arvostettujen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Yhdistyksen tavoite on edistää tanssiharrastuksen tunnettuisuutta ja näin jokainen tanssin parissa toimiva taho voi jättää tanssiin liittyviä esitteitä kursseista, leireistä, valmennuksista tai muista vastaavista tapahtumista kilpailupaikalle.  tapahtumista. 

Suomen lavatanssikilpailijat ry:n pääyhteistyökumppanina toimii Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry, joka on alan valtakunnallisena toimijana vahvistanut kaikille Cupissa kilpailtaville lavatanssilajeille SM-arvot.    
Suomen lavatanssikilpailijat ry.
Y-tunnus: 3251803-1

Postiosoite:
 c/o Ari Vaskelainen 
Vesajärventie 267 
39200 KYRÖSKOSKI
Pankkiyhteys:
Utajärven Osuuspankki
FI43 5490 0720 1861 84
Sähköpostiosoite:
lavatanssitripla@gmail.com (yhdistys)
pentti.makinen@pp2.inet.fi (rahastonhoitaja)

TSS päivitetty viimeksi 28.1.2022: